Binnenkort ontvangt u uw UPO

Ontvangt u een pensioenuitkering of bent u ex-partner van een (ex-)werknemer van Rabobank dan ontvangt u binnenkort uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) via Berichtenbox van de overheid of eventueel nog via post.

Ontvangt u een pensioenuitkering?
In het UPO ziet u de hoogte van uw huidige pensioenuitkering. Ook ziet u de hoogte van uw pensioenuitkering vanaf het moment dat deze wijzigt. Dit is het geval als u bijvoorbeeld een AOW-overbruggingspensioen ontvangt of een tijdelijk partnerpensioen. Daarnaast ziet u op het UPO of er pensioen verzekerd is voor uw (eventuele) partner. Uw UPO’s uit eerdere jaren verzamelen wij op 1 handige plek: Mijn pensioen. Zo bent u snel op de hoogte van uw pensioen!

Bent u ex-partner?
In het UPO ziet u de pensioenaanspraken die voor u verzekerd zijn na uw echtscheiding of beëindiging (geregistreerd) partnerschap. U hebt op dit moment nog geen toegang tot Mijn pensioen.

Nog vragen? Lees de veelgestelde vragen
Wilt u meer weten over uw pensioenoverzicht (UPO)? Op deze pagina over het UPO vindt u een toelichting, een korte instructiefilm en veelgestelde vragen.