Wat vindt u van het deelnemersportaal?

Rabobank Pensioenfonds wil graag weten wat u vindt van ons deelnemersportaal MijnPensioen, dat sinds eind vorig jaar in een nieuw jasje is gestoken.

Doet u woensdag 25 september mee aan ons onderzoek?
Bent u gepensioneerd en heeft u het afgelopen jaar via MijnPensioen online uw pensioen aangevraagd? Dan verwelkomen we u graag van 13.00 tot 14.30 uur in Villa Jongerius, op loopafstand van het gebouw van Rabobank Nederland in Utrecht.

Ook zoeken we deelnemers die bij Rabobank Groep werken, pensioen opbouwen bij Rabobank Pensioenfonds en van 15.00 tot 16.30 uur naar Villa Jongerius kunnen komen.

Verder hopen we op de medewerking van oud-medewerkers, die ooit bij Rabobank Pensioenfonds pensioen hebben opgebouwd, en niet gepensioneerd zijn.

De sessies staan onder leiding van onderzoeksbureau SAMR
Samen met collega’s of pensioengerechtigden kijkt u tijdens de sessie naar de online mogelijkheden van MijnPensioen.

Uw mening is belangrijk!
Geeft u ons pensioenfonds graag uw mening over MijnPensioen, dan stellen wij uw medewerking zeer op prijs. Met uw inbreng kunnen wij namelijk de communicatie van uw pensioenfonds verder optimaliseren.

Meldt u zich aan voor het onderzoek?
Stuur dan een e-mail naar SAMR. Vermeld dan ook uw naam en telefoonnummer. SAMR neemt vervolgens contact met u op voor de laatste details.

Aanmelden per e-mail

Heeft u voor die tijd al vragen over het onderzoek?
Neem dan contact op met Irene Klein Bog, projectleider van SAMR, via telefoonnummer: 033 330 33 47.

Benieuwd naar MijnPensioen?

Bekijk MijnPensioen