We zijn op zoek naar u!

Houden wij u goed op de hoogte over uw pensioen? Weet u waar u terecht kunt met vragen of waar u informatie over uw pensioen kunt vinden?

Pensioen niet te doen?
Pensioen is voor veel mensen een moeilijk onderwerp, waardoor de informatie al snel ingewikkeld wordt. Het is dus erg belangrijk dat de communicatie met onze deelnemers leesbaar en begrijpelijk is. Rabobank Pensioenfonds blijft op zoek naar mogelijkheden om de communicatie met deelnemers te verbeteren. Daarvoor starten we met een deelnemerspanel.

Wilt u ons helpen?
U hoeft geen pensioenspecialist te zijn, beter van niet zelfs. Wel vragen we lef: u durft uw mening te geven en u draagt suggesties voor verbetering aan. U wilt met ons meedenken over onze communicatie en misschien weet u wat er leeft onder de deelnemers.

Lid van het deelnemerspanel - wat houdt het in?
Twee keer per jaar organiseren we een bijeenkomst. We bespreken de uitgangspunten van de communicatie, de wensen en behoeften van de deelnemers en welke informatie of communicatie u mist. De eerste bijeenkomst in september organiseren we, door de omstandigheden, online. Na afloop bespreken we met u de ervaringen en de mogelijkheden voor de volgende bijeenkomst.

Daarnaast vragen we u om verschillende communicatiemiddelen online te toetsen. Aan u de vraag om met een frisse blik de teksten te beoordelen.

Zo meldt u zich aan
Fijn dat u zich wilt inzetten voor ons pensioenfonds! Stuur ons uw gegevens via e-mail bij contact en vul bij 'Mijn vraag of opmerking' het onderwerp 'Aanmelden deelnemerspanel' in.

U ontvangt van ons een bevestiging van deelname en een uitnodiging voor de eerste online bijeenkomst in september 2020. Wanneer de bijeenkomsten plaatsvinden op het hoofdkantoor in Utrecht krijgt u vanzelfsprekend een reiskostenvergoeding.