We streven naar een inclusieve organisatiecultuur

18 juni is de Dag van de Neurodiversiteit. De Rabobank en het Rabobank Pensioenfonds streven naar een inclusieve organisatiecultuur.

In het kader van het belichten van het thema diversiteit, biedt Karin Merkus, een aantal exemplaren van haar boek ‘Roderick Ashley Cooper, ongewoon‘ aan. In haar vrije tijd schrijft Karin kinderboeken.

boekpresentatie

Karin Merkus' verhalen zijn grappig, spannend en vol van gekke personages met hun geheel eigen denkwereld waarin niets vanzelfsprekend is. Zowel in haar kinderboeken als in haar werk pleit Karin voor een onbevooroordeelde blik en diversiteit. “Wat dat betreft kunnen we nog veel van kinderen leren.” 'Roderick Ashley Cooper, Ongewoon' is het tweede boek van Karin Merkus. Karin Merkus is uitvoerend bestuurslid in Rabobank Pensioenfonds.

De collega’s van het netwerk Rap aan de Slag hebben onlangs een nieuwe community opgericht. Deze community zet zich in voor collega’s die onder de noemer ‘neurodiversiteit’ vallen, met als doel de inclusie van medewerkers met neurodiversiteit binnen de bank te vergroten. Het boek van Karin wordt beschikbaar gesteld aan de nieuwe communityleden. En ter beschikking gesteld voor acties op het gebied van het vergroten van awareness van het thema Diversiteit.