Pensioenoverzicht (UPO)

Weet u al hoeveel pensioen u straks krijgt?

In uw pensioenoverzicht (UPO) ziet u hoeveel pensioen u heeft opgebouwd bij Rabobank Pensioenfonds en wat er voor uw nabestaanden verzekerd is bij uw overlijden. Bekijk de video voor meer informatie.

Waar vindt u de details van uw pensioenregeling?
Wat er wel of niet is geregeld voor uw pensioen leest u in Pensioen 1-2-3. Dit is de samenvatting van het pensioenreglement van Rabobank Pensioenfonds.

Ik ben net getrouwd. Verandert nu ook mijn pensioen?
Bij elke grote stap in uw leven is het handig om te bedenken wat dat voor uw pensioen betekent. Bijvoorbeeld wanneer u gaat trouwen. Lees op uw UPO wat er op dit moment is geregeld voor uw partner.

Wat is het verschil met Mijn Pensioenoverzicht?
Het UPO krijgt u van het fonds waar u op dit moment pensioen opbouwt. Op mijnpensioenoverzicht.nl staat een totaaloverzicht van al het pensioen dat u ooit opbouwde via eerdere werkgevers én staat uw AOW.

Hoe weet ik of mijn pensioen genoeg is voor later?
In MijnPensioen kunt u uw financiële toekomst verkennen. Als u voor het eerst inlogt, stellen wij u enkele vragen over uw vaste lasten en over uw inkomsten. U kunt ook heel eenvoudig elders opgebouwd pensioen invoeren. Dit helpt u inzicht te krijgen in uw totale financiële plaatje.

Heeft u een vraag over uw UPO?
Kijk dan bij de veelgestelde vragen over het pensioenoverzicht en in de toelichting pensioenoverzicht 2019. Of neem contact met ons op.